Testimoniale clienti

Testimonialele clienților sunt opinii și experiențe personale ale clienților cu privire la produse sau servicii pe care le-au folosit. Acestea pot fi utilizate pentru a demonstra calitatea și valoarea produselor sau serviciilor unei companii și pot influența deciziile potențialilor clienți.
https://www.clinicadentanacas.ro/wp-content/uploads/2023/09/azoitei-victoria-testimoniale-clienti.jpg
Azoitei Victoria
Protetică dentară

Am urmat un tratament, in vederea protezarii danturii superioare in cadrul clinicii Dentana CAS, la domnul doctor Silviu Constantin si am fost foarte multumita de profesionalismul cu care am fost tratata de punctualitate si aststenta. Recomand cu caldura tratamentul la aceasta clinica, lucrarea a fost executata impecabil si am fost foarte multumita. Am puratat proteza din prima zi fara probleme.Multumiri clinicii Dentana CAS si personalului profesionist care o derveste.

https://www.clinicadentanacas.ro/wp-content/uploads/2023/09/frecateanu-victor-testimoniale-clinica-dentana-cas.jpg
Frecateanu Victor
Stomatologie generală

Dentana CAS CLINIC, o echipa de profesionisti foarte bine organizata din toate punctele de vedere. Recomand clinica Dentana CAS si altor pacienti care doresc sa isi trateze problemele dentare.

https://www.clinicadentanacas.ro/wp-content/uploads/2023/09/belingher-ion-testimoniale-clinica-dentana-cas.jpg
Belingher Ion
Protetică dentară

Apreciez foarte mult profesionalismul si grija de care dati dovada fata de pacientii dumneavoastra. Lucrarile de calitate si de durata, sunt dovada pregatirii profesionale deosebite. Aparatura si materialele de ultima generatie, completeaza tot ceea ce inseamna calitatea lucrarilor efectuate si dorinta fiecarui pacient de a beneficia de tot ceea ce este mai bun. Recomand clinica Dentana CAS, tuturor pacientilor care au probleme dentare

https://www.clinicadentanacas.ro/wp-content/uploads/2023/09/maria-belingher-testimoniale-clinica-dentana-cas.jpg
Maria Belingher
Protetică dentară

Daca as rezolva si problema „ochilor”, pe aceleasi raze simple ale intelegerii increderii si profesionalismului echipei Dentana CAS din comunitatea sectorului 6, ar fi perfect. Sunt prima pacienta care si-a recapatat forta zambetului in aceasta clinica (august 2009). Raman surprinsa gasind si regasind echipa monitorizata de mentorii Frusina. Sunt impresionata de omenia, profesionalismul si calitatea serviciilor clinicii Dentana CAS. Multumesc din suflet Dna Frusina, D-le Frusina pentru tot ceea ce faceti. Recomand tuturor clinica Dentana CAS.

Zâmbet sănătos...

Un zâmbet frumos și sănătos poate contribui semnificativ la redarea încrederii și la îmbunătățirea stimei de sine a unei persoane. Iată câteva motive pentru care zâmbetul poate avea un impact pozitiv asupra încrederii în sine.

Impactul asupra carierei: În anumite domenii, un zâmbet atrăgător poate avea un impact pozitiv asupra carierei. Persoanele care au încredere în aspectul lor pot fi mai dispuse să se implice în interacțiuni sociale, să participe la întâlniri de afaceri sau să ia parte la prezentări în public.

Pentru a obține un zâmbet care să vă redați încrederea, este important să aveți grijă de sănătatea orală, să vă adresați unui dentist pentru a discuta despre opțiunile de tratament disponibile și să luați în considerare proceduri precum fatetele dentare, albirea dinților sau ortodonția, în funcție de necesitățile dvs. personale. Un specialist în stomatologie vă poate ajuta să obțineți un zâmbet frumos și sănătos care să vă facă să vă simțiți mai încrezători în viața de zi cu zi.

https://www.clinicadentanacas.ro/wp-content/uploads/2020/02/about_us_background.jpg

Producatori de top
în implantologie și materiale pentru obturații dentare

Mereu ne-am axat pe calitate în loc de cantitate. Avem reguli stricte în alegerea partenerilor pentru a reuși să oferim servicii de calitate

PROGRAM

Programați o vizită in clinica noastră!

Linia telefonica este ocupata!
Nu ezitati sa folositi formularul online sau chat-ul.

CLINICADENTANA CAS

Suntem echipă de medici stomatologi care se perfectioneaza incontinuu pentru a va asigura ca primiti cel mai bun tratament.

SOLUTIONARE LITIGII
https://www.clinicadentanacas.ro/wp-content/uploads/2023/10/SOL.png
https://www.clinicadentanacas.ro/wp-content/uploads/2023/10/SAL.png
Rețele de socializare

Vizitati CLINICA DENTANA CAS pe aceste link-uri sociale si conectati-va cu noi. Asigurati-va ca urmati conturile noastre pentru actualizari regulate.

Copyright 2023 by DENTANA CAS CLINIC. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2023 by DENTANA CAS CLINIC. Toate drepturile rezervate.